Anne Marit Jacobsen

Actor,  74 years old
Biography
Anne Marit Jacobsen lahir pada tanggal 7 November 1946 di Oslo,Norwegia. Dia adalah seorang aktris, dikenal sebagai norske bodgeklosser (2018) dan akhir pekan (1998).
SHARE
Filmography
Barn
Drama
2019
Tre nøtter til Askepott 
Family, Fantasy
2021
Gledelig jul 
Comedy
2020
Stjernestøv
Family, Fantasy
2020–
Dag 
Comedy, Drama
2010–2015
Frikjent 
Crime, Drama
2015–
Klovn til kaffen 
Comedy
2014–
Torsdag kveld fra Nydalen 
Comedy
2009–2014
Side om side 
Comedy, Family
2013–
Lindmo 
Talk-Show
2012–
Som du ser meg
Comedy, Drama
2012
Kong Curling 
Comedy, Sport
2011
Vaffelhjarte
Family
2011–
4-stjerners middag 
Reality-TV
2009–
Honningfellen 
Crime
2008–
Hvaler
Drama
2008–
Andre omgang 
Drama
2007
Kutoppen 
Animation
2007–
Etaten 
Comedy, Drama
2006–
Sejer - Svarte sekunder 
Crime, Thriller
2006–
Gastronomi 
Documentary
2004–2005
Thomas Hylland Eriksen og historien om origamijenta
Comedy, Drama
2005
Skolen 
Drama
2004–2005
Kokkekamp 
Game-Show
1998–2003
Store studio 
Comedy, Music, Talk-Show
2002–
Den store klassefesten 
Talk-Show
2000–
De 7 dødssyndene
Drama
2000
Olsenbandens siste stikk 
Comedy, Family
1999
Nytt på nytt 
Talk-Show
1999–
Evas øye
Crime, Drama, Thriller
1999
Først & sist 
Music, Talk-Show
1998–
Ole Aleksander Filibom-bom-bom
Family
1998
Weekend 
Action, Thriller
1998
Hører du ikke hva jeg sier!
Comedy, Drama
1995
Vestavind 
Drama
1994–
Brødrene Dal og legenden om Atlant-Is 
Adventure, Comedy, Crime
1994–
Fortuna 
Drama
1993–
Det perfekte mord 
Thriller
1992
Herman
Drama, Family
1990
Smykketyven
Drama
1990
Viva Villaveien! 
Comedy
1989
Nattseilere 
Drama
1988–
Fleksnes fataliteter 
Comedy
1972–1988
Nattseilere 
Adventure, Drama
1986
Hard asfalt 
Drama
1986
Brennende blomster
Drama, Romance
1985
Enten ENTEN eller ELLER 
Comedy
1984
Den som henger i en tråd 
Drama
1980–
Nedtur
Drama
1980
Reisen til julestjernen 
Adventure, Family, Fantasy
1976
Marikens bryllup 
Comedy
1972
Voldtekt
Crime, Drama
1971
Balladen om mestertyven Ole Høiland
Adventure, Comedy, Drama
1970
4 x 4 
Comedy, Drama
1965
SHARE