Atle Antonsen

Actor,  52 years old
Biography
Atle Antonsen lahir tanggal 11 Agustus 1969 Lillehammer, Norwegia. Dia adalah seorang aktor dan penulis, dikenal untuk Dag (2010), Grand Hotel (2016) dan Norske bykosser (2018).
SHARE
Filmography
Se mieletön remppa
Comedy
2020
Sånn er Norge 
Talk-Show
2020–
Aldri voksen 
Comedy, Drama
2020–
Kongen befaler 
Comedy, Talk-Show
2019–
Stian Blipp Show 
Talk-Show
2017–
Jul i Blodfjell 
Comedy, Crime, Horror
2017–
Grand Hotel 
Comedy, Drama
2016
Dag 
Comedy, Drama
2010–2015
Prästen i paradiset
Comedy
2015
Wendyeffekten
Comedy
2015
Doktor Proktors tidsbadekar
Comedy, Family, Fantasy
2015
Level Up VG Archive 
Comedy, News
2014–2015
Rådet 
Talk-Show
2013–2014
Jakten på Berlusconi 
Comedy
2014
Doktor Proktors prompepulver
Adventure, Comedy, Family
2014
Kraftidioten
Action, Crime, Drama
2014
Asbjørn Brekke-Show 
Talk-Show
2012–2013
Tørnquist Show 
Comedy
2012–
Lindmo 
Talk-Show
2012–
Brille 
Comedy, Game-Show
2012–
Fuck Up 
Comedy, Crime, Drama
2012
NAV 
Comedy
2012
Kong Curling 
Comedy, Sport
2011
Nissene over skog og hei 
Comedy
2011–
I kveld med YLVIS 
Comedy, Talk-Show
2011–
Den unge Fleksnes 
Comedy, Family
2010–
Storbynatt 
Comedy
2010–
Påpp & Råkk 
Comedy, Drama, Musical
2010–
Team Antonsen 
Comedy
2004–2010
Showman 
Talk-Show
2009–
Skavlan 
Talk-Show
2009–
Trygdekontoret 
Talk-Show
2009–
Med lisens til å sende 
Documentary
2008
Kurt blir grusom
Animation, Comedy, Family
2008
Golden Goal 
Comedy, Game-Show, Sport
2006–
Etaten 
Comedy, Drama
2006–
Tommys Inferno 
Comedy, Drama
2005
Filmstriper 
Talk-Show
2005–
Tre brødre som ikke er brødre 
Comedy
2005–
Pitbullterje 
Comedy
2005
Mandagsklubben 
Comedy, Talk-Show
1996–2004
Senkveld med Thomas og Harald 
Talk-Show
2003–
Uti vår hage 
Comedy
2003–
Åpen post 
Comedy, Talk-Show
1998–2002
En l.U.N. aften med Golden og Antonsen 
Talk-Show
2001–
Nissene på låven 
Comedy
2001–
Get Ready to Be Boyzvoiced 
Comedy, Music
2000
Tvtv 
Comedy
1999–
XLTV 
Comedy
1998–1999
Nytt på nytt 
Talk-Show
1999–
Først & sist 
Music, Talk-Show
1998–
Tre på toppen 
Comedy
1997–
God kveld Norge 
Talk-Show
1997–
Kvelden før kvelden 
Family, Music, Talk-Show
1980–
Dagsrevyen 
News
1958–
SHARE