Carme Contreras

Actor,  89 years old
Biography
Carme Contreras lahir tanggal 4 Oktober 1932 di Zaragoza, Zaragoza, Aragón, Spanyol sebagai Carmen Contreras Verdiales. Dia dikenal bekerja pada jam 3: kejadian (2012), El cor de la ciutat (2000) dan Los violadores del amanecer (1978). Dia menikah dengan Carles Lloret. Dia meninggal pada tanggal 6 Juli 2020 di Barcelona, Catalonia, Spanyol.
SHARE
Filmography
Perfume: The Story of a Murderer
Crime, Drama, Fantasy
2006
Divendres 
Talk-Show
2009–2017
Kubala, Moreno i Manchón 
Comedy, Drama
2012–2014
Museo Coconut 
Animation, Comedy
2010–2014
Le fils de Marie 
Drama
2014
Vespre a la 2 
News, Talk-Show
2013–
Àrtic 
Talk-Show
2013–
[Rec]³: Génesis
Horror, Thriller
2012
Mis ex novias 
Comedy
2012–
Hospital Central 
Action, Adventure, Drama
2000–2012
Tvist 
News
2005–2011
El club 
Talk-Show
2004–2009
AD - Els Abans de Déu 
Comedy
2009
Les veus del Pamano 
Drama
2009
Ens veiem demà 
Drama
2009
El cor de la ciutat 
Drama
2000–2009
Estrena't 
Documentary
2009
Serrallonga 
Adventure, History
2008
Sis a traïció 
Game-Show
2005–2008
El mundo de Chema 
Comedy
2006
180° 
News
2005–2006
L'estiu en directe 
2005
Majoria absoluta 
Comedy
2002–2004
Els matins a TV3 
2004–
Pepe Carvalho 
Crime, Drama
1999–2004
Fausto 5.0 
Drama, Fantasy, Horror
2001
Crims 
Crime, Drama, Mystery
2000
Estació d'enllaç 
Drama
1994–1999
Poble Nou 
Drama
1994
Mortadelo y Filemón 
Animation, Comedy
1994–
I ara què, Xènia? 
Comedy, Musical
1993
Teatre 
Drama
1982–1990
Crònica negra 
Thriller
1988–1989
13 x 13 
Drama
1987–1989
Primera función 
Comedy, Drama
1989–
Tot un senyor 
Comedy
1989
El bigote de Babel 
Family
1987
Planeta Imaginari 
Family, Fantasy
1983–1986
Marta sempre, Marta tothora 
Drama
1984–1985
Estudio 1 
Drama
1965–1984
Fanny Pelopaja 
Crime
1984
La comedia 
Comedy
1983–1984
El último penalty 
Comedy
1984
Teatre per a nois i noies 
1983
El pico 
Drama
1983
Doctor Caparrós, metge de poble 
Comedy
1982
La Cucafera 
Family
1981–1982
Ficciones 
Drama
1971–1981
Dos pillos y pico 
Comedy
1981
Gran teatre 
1980–1981
Teatro estudio 
Drama
1976–1981
Novel·la 
1979–1980
Les nits de la tieta Rosa 
Comedy, Musical
1980
Mater amatísima 
Drama, Thriller
1980
Viaje al más allá 
Horror
1980
Terra d'escudella 
Comedy
1976–1979
Lletres catalanes 
Drama
1974–1979
El fascista, la beata y su hija desvirgada 
Comedy
1979
Teatro Club 
Drama
1976–1978
Jugando a papás 
1978
El teatro 
Comedy, Drama
1970–1978
Serenata a la claror de la lluna
Comedy
1978
Los violadores del amanecer 
Crime, Drama, Thriller
1978
Novela 
Drama
1963–1978
Històries obertes 
1978
¿Y ahora qué, señor fiscal? 
Drama
1977
Taller de comèdies 
Comedy
1975–1977
Guapa, rica y... especial 
Comedy
1976
El extraño amor de los vampiros
Horror, Romance
1975
Teatro catalán 
1964–1974
Original 
Drama
1974–
Hora once 
Comedy, Drama
1968–1974
Sospecha 
Comedy, Drama
1963–1971
Pastel de sangre 
Horror
1971
El certificado 
Comedy
1970
Escritores en televisión 
Drama
1968–1969
Autores invitados 
Drama
1966–1967
Plácido
Comedy, Drama
1961
El hombre que veía la muerte 
Fantasy
1955
La forastera 
Drama
1952
Érase una vez 
Animation
1950
Garbancito de la Mancha
Animation, Adventure, Musical
1945
SHARE