Catalina Londoño

Actor,  51 years old
Biography
Catalina Londoño diketahui bekerja untuk hitung mundur (2007), mencintai Pablo (2017) dan La Ley del Corazón (2016).
SHARE
Filmography
El Paseo 5
Comedy
2018
La Sucursal 
Comedy
2019
La Ley del Corazón 
Comedy, Drama, Romance
2016–2019
Brothers and Sisters 
Drama
2017–2018
Francisco el Matemático
Drama
1999–2017
El Comandante 
Drama
2017–
Loving Pablo 
Biography, Crime, Drama
2017
Las Trampas de Falopio 
Comedy, Drama
2014–
Casa de Reinas
Comedy
2013
El día de la suerte 
Comedy
2013–
Lecciones para un Beso 
Comedy, Romance
2011
La mandrágora 
News
1997–2010
Cuenta atrás
Action, Adventure, Crime
2007–2008
Juan Joyita quiere ser Caballero 
Drama
2001–
Entre amores 
Drama, Romance
2000–
SHARE