David Arribas

Actor,  52 years old
Biography
David Arribas adalah aktor dan sutradara yang dikenal sebagai Agnosia - Das dunkle Geheimnis (2010), kejahatan yang dilakukan Pria (2015) dan L ' amant del silenci (2016).
SHARE
Filmography
Uruguay
Comedy
2010
La dona il·legal 
Drama
2020
Voces rotas 
2020
Lesa humanitat 
Documentary
2017
L'amant del silenci 
Drama
2016
La propera pell
Drama, Mystery, Thriller
2016
The Evil That Men Do 
Thriller
2015
Mossos d'Esquadra.cat 
Biography
2013
La memòria de la matèria 
Documentary
2013
Jordi Dauder, la revolució pendent 
Documentary
2012
Fènix 11·23
Drama
2012
Catalunya über alles! 
Drama
2011
Agnosia
Drama, Thriller
2010
El cor de la ciutat 
Drama
2000–2009
La ratjada 
Thriller
2008
La que se avecina 
Comedy
2007–
Jet Lag 
Comedy
2001–2006
L'un per l'altre 
Comedy
2003–2005
El viatge de la llum, primer viatge 
Drama
2005
FBI: Frikis buscan incordiar 
Comedy
2004
Haz conmigo lo que quieras 
Comedy, Drama
2003
Temps de silenci 
Drama
2001–2002
SHARE