Ditte Hansen

Actor,  50 years old
Biography
Ditte Hansen lahir pada 6 Desember 1970 di Kopenhagen, Denmark. Dia adalah seorang aktris dan penulis, dikenal untuk Ditte & Louise (2015), Ditte & Louise (2018) dan mengambil sampah (2008).
SHARE
Filmography
Drømmebyggerne
Animation, Adventure, Comedy
2020
Ditte & Louise
Comedy
2018
Lotto
Comedy
2006
Tæt på sandheden med Jonathan Spang 
Comedy, News, Talk-Show
2017–2021
Try Hard 
Comedy
2021–
Mødregruppen
Comedy
2019
Ditte & Louise 
Comedy
2015–2016
Iqbal & superchippen 
Comedy, Family, Sci-Fi
2016
Iqbal & den hemmelige opskrift
Comedy, Family
2015
Min søsters børn i Afrika
Adventure, Comedy, Family
2013
Rundt på gulvet 
Comedy
2013–
Forbrydelsen 
Crime, Drama, Mystery
2007–2012
Jarls quizshow 
Game-Show, Music
2012–
Min søsters børn alene hjemme
Comedy, Family
2012
DR2s ark 
Comedy
2012
Den blinde vinkel 
Comedy, Talk-Show
2011–
Isa's stepz 
Comedy
2008–2010
Hvem kender hvem? 
Talk-Show
2010–
Parterapi 
Comedy
2010
Amalies verden 
Reality-TV
2010–
Far til fire - på japansk
Family
2010
Lærkevej
Comedy, Mystery
2009–2010
Min søsters børn vælter Nordjylland
Adventure, Comedy, Family
2010
Live fra Bremen 
Comedy
2009–
Pagten
Adventure, Drama, Family
2009
Sommer 
Drama
2008–2009
Skæg med tal 
Family
2008–
Blå mænd
Comedy
2008
Kærlighed på film
Crime, Drama, Thriller
2007
Aftenshowet 
News, Talk-Show
2007–
De unge år: Erik Nietzsche sagaen del 1
Biography, Comedy, Drama
2007
Meyerheim 
Talk-Show
2006–
Gu'skelov du kom 
Comedy, Game-Show
2006–
Cirkus Revyen 2006 
Comedy
2006
Far til fire gi'r aldrig op
Comedy, Family
2005
Er du skidt, skat? 
Comedy
2003–2004
Oh Happy Day 
Comedy, Drama, Music
2004
aHA! 
Game-Show
2002–
SHARE