Eduard Farelo

Actor,  51 years old
Biography
Eduard Farelo lahir tanggal 20 November 1970, Barcelona, Catalonia, Spanyol sebagai Farelo Farelo Farelo. Dia adalah seorang aktor, dikenal untuk Toledo (2012), tidak ada tempat bagi orang jahat (2011) dan El comisario (1999).
SHARE
Filmography
Gigantes
Crime, Drama
2018–2019
Ingrid
Drama
2009
La dona il·legal 
Drama
2020
Com si fos ahir 
Drama
2017–
Divendres 
Talk-Show
2009–2017
Al cotxe! 
Talk-Show
2017–
Generació digital 
2011–2017
Cinema 3 
News
1984–2016
El gran dictat 
Game-Show
2009–2016
Arrelats 
Talk-Show
2016
Ànima 
News
2009–2015
Gent de paraula 
Talk-Show
2010–2015
Teatral 
Documentary
2015
No t'ho perdis 
2011–2013
Àrtic 
Talk-Show
2013–
La meva 
Documentary
2013
Oh Happy Day 
Music, Reality-TV
2013–
Continuarà... 
News
1996–2013
El foraster 
2013–
A escena 
News
2009–2013
Niños robados
Drama
2013–
Toledo 
Adventure, Drama, History
2012
No habrá paz para los malvados
Action, Adventure, Crime
2011
Tvist 
News
2005–2011
Paranormal Xperience 3D 
Horror, Thriller
2011
Ángel o demonio 
Drama, Fantasy, Mystery
2011
La sagrada família 
Comedy
2010–2011
La mandrágora 
News
1997–2010
Cruzando el límite
Drama
2010
Hay alguien ahí 
Mystery
2009–2010
Ventdelplà 
Drama
2005–2010
Xtrems 
Drama
2009
Eloïse
Drama, Romance
2009
El comisario 
Action, Adventure, Crime
1999–2009
La tarda 
2005–2009
El club 
Talk-Show
2004–2009
Connexió Barcelona 
News
2009–
Sala 33 
Talk-Show
2009–
Boqueria 357 
Talk-Show
2007–2008
Qui els va parir! 
2008
B 360º 
News
2005–2006
Jet Lag 
Comedy
2001–2006
Polònia 
Comedy
2006–
Gisaku 
Animation, Action, Drama
2005
Alguna pregunta més? 
Comedy
2004–
No tenim criteri 
Talk-Show
2000–2004
Majoria absoluta 
Comedy
2002–2004
Sévigné 
Drama
2004
Els matins a TV3 
2004–
Miradas 2 
Documentary
2004–
Des del balcó 
Drama
2001–2002
Psico express 
Comedy
2002
Tic tac toe 
2000–2001
Malalts de tele 
Comedy, Family
1997–2000
Nissaga l'herència 
Crime, Drama
1999–2000
La cosa nostra 
Comedy, Talk-Show
1999–2000
Miralls 
1999–
Nissaga de poder 
Crime, Drama
1996–1998
En directe, Mari Pau 
Talk-Show
1998–
Ja hi som! 
Talk-Show
1997–
Escenes d'una orgia a Formentera 
Comedy
1996
L'hora de Mari Pau Huguet 
Talk-Show
1995–
Parella de tres
Comedy
1995
Secrets de família 
Drama
1995
Lluna de mel 
Family
1993–
Què t'hi jugues, Mari Pili?
Comedy
1991
SHARE