Gilles Morvan

Actor,  51 years old
Biography
Gilles Morvan adalah aktor, dikenal untuk Fantasi akhir XV (2016), Paspy Grenier (2012) dan meninggal Frau des Letuchturnmwärters (2004).
SHARE
Filmography
Croc-Blanc
Animation, Adventure
2018
Re: Take 
Comedy
2017–
Dofus: Aux trésors de Kerubim 
Animation, Adventure
2013–
Martine 
Animation
2012–2013
Papy Grenier 
Comedy
2012–
Les mystérieuses cités d'or
Animation, Adventure, Comedy
2012–
Le grand show 
2012–
Yonayona pengin
Animation, Adventure, Comedy
2009
L'équipier
Drama, Romance
2004
SHARE