María José Sarrate

Actor,  51 years old
Biography
María José Sarrate adalah seorang aktris, dikenal untuk El Caso. Crónica de sucesos (2016), Hospital Central (2000) dan Bellosidios (2011).
SHARE
Filmography
La tribu
Comedy, Family
2018
Por H o por B 
Comedy
2020
El Caso. Crónica de sucesos 
Action, Adventure, Crime
2016
Águila Roja 
Adventure, History, Romance
2009–2016
Marco 
Drama
2011–2012
Hospital Central 
Action, Adventure, Drama
2000–2012
Bellos suicidios 
Drama
2011
La señora 
Drama
2008–2010
El pacto 
Drama
2010
18 
Drama
2008–2009
SHARE