Miroslav Vladyka

Actor,  62 years old
Biography
Miroslav Vladyka lahir tanggal 24 September 1959 di Praha, Cekoslowakia. Dia adalah seorang aktor, dikenal untuk nevymyslís! (2005), Pustina (2016) dan tanda dari kuda (2011).
SHARE
Filmography
Vecírek
Comedy
2021
Ochránce 
Drama
2021–
Tajemství staré bambitky 2 
Comedy, Family, Fantasy
2021
Krásné zivé památky 
Documentary
2019–
První republika
Drama
2014–2018
Pustina 
Crime, Drama, Mystery
2016–
V.I.P. vrazdy 
Comedy, Crime
2016–
Andílek na nervy 
Comedy, Family
2015
Vsechny moje lásky 
Comedy
2015–
Labyrint
Crime, Mystery
2015–
Tri bratri
Comedy, Family, Fantasy
2014
Prípady 1. oddelení
Crime, Drama
2014–
Stopy zivota 
Drama
2014–
Helena 
Comedy
2012–
Kozi pribeh se syrem
Animation, Comedy, Family
2012
Znamení kone
Drama
2011–
VIP zprávy 
Talk-Show
2010–
Doktor od jezera hrochu 
Comedy
2010
Román pro muze 
Comedy, Drama
2010
Skola pro zivot 
Family
2009–
U me dobrý
Comedy
2008
Banánové rybicky 
Talk-Show
1999–2007
Trapasy 
Comedy
2007–
Skola na výsluní 
2006–
To nevymyslís! 
Drama
2005–2006
3+1 s Miroslavem Donutilem 
Comedy
2004–
Podzimní návrat
Drama
2001
ABCD ekologie aneb Zivotabudic 
Documentary
2001–
Bez tváre 
2001
Josephine 
Drama
2000
Zivot na zámku
Drama, Family
1995–2000
Hrísní lidé mesta brnenského 
Comedy, Crime
1999–
Dobrodruzství kriminalistiky 
Crime, History
1989–1998
Bumerang
Drama
1997
Hospoda 
Comedy
1996–1997
Cetnické humoresky
Comedy, Crime
1997–
Zdivocelá zeme
Adventure, History
1997–
Zdivocelá zeme 
Adventure, Drama
1997
Kde padají hvezdy
Family
1996–
Hríchy pro diváky detektivek 
Comedy, Crime, Drama
1995–
Divoké pivo 
Comedy, Fantasy
1995
O zvíratech a lidech
Family
1994–
Laskavý divák promine 
Biography, Drama, History
1994–
Usmevy 
Documentary, Comedy, Talk-Show
1993–
Náhrdelník 
Drama, Romance
1992–
Území bílých králu
Family, Action
1991–
Kosmická carodejnice v Ceboni 
Comedy, Family, Fantasy
1991
Prísahám a slibuji 
Drama
1990
Krecek v nocní kosili
Comedy, Fantasy, Sci-Fi
1988–1989
Sagarmatha
Adventure
1988
Svedek casu 
Biography, Drama, History
1988
Smích se lepí na paty
Comedy
1987
Panoptikum mesta prazského
Crime
1986–
Bylo nás sest 
Drama
1986–
Slavné historky zbojnické
Adventure, Crime
1986–
Slané pohádky 
1983–1984
My vsichni skolou povinní
Drama, Family
1984–
Prodavac humoru 
Comedy, Drama
1984
Jára Cimrman lezící, spící
Biography, Comedy
1983
Poslední vlak
1983
Kluci z bronzu 
Comedy
1981
Ten svetr si nesvlíkej 
Comedy
1981
Zahrada deti
Drama
1981
Krakonos a lyzníci
Comedy, Family
1981
Vrchní, prchni!
Comedy
1981
Láska na druhý pohled 
Drama
1981
Signum Laudis
Drama
1980
Brácha za vsechny penize
Comedy
1979
Profesori za skolou 
1975
Prípad mrtvého muze
Crime, Drama
1975
Prijela k nám pout
Family, Musical
1973
Bakalári 
Comedy
1972–
Volejte Martina
1966
U telefonu Martin
Crime, Family
1966
Káta a krokodýl
Comedy, Family
1966
SHARE