Montserrat Carulla

Actor,  91 years old
Biography
Montserrat Carulla lahir pada 19 September 1930 di Barcelona, Barcelona,Catalonia, Spanyol sebagai Montserrat Carulla Ventura. Dia adalah seorang aktris, dikenal untuk Panti Asuhan (2007), 13 x 13 (1987) dan Lebih Tinggi de comèdies (1975). Dia menikah dengan Felip Peña. Dia meninggal pada tanggal 24 November 2020 di Barcelona.
SHARE
Filmography
Palabras cruzadas 
Horror, Sci-Fi, Thriller
1974–2019
La gran il·lusió. Relat intermitent del cinema català 
Documentary
2019
Quatre gats 
Talk-Show
2018–
Sé quién eres 
Thriller
2017
Tria33 
Talk-Show
2015–2017
Divendres 
Talk-Show
2009–2017
La Riera 
Drama
2010–2017
8 al dia 
News, Talk-Show
2011–2017
El sopar 
2017–
Nit i dia 
Thriller
2016–2017
Oh, quina joia! 
Comedy
2016
.Cat 
Talk-Show
2014–2016
Cinema 3 
News
1984–2016
Còmics 
Biography
2015–2016
Ànima 
News
2009–2015
Gent de paraula 
Talk-Show
2010–2015
El somni català 
Documentary
2015
Via llibre 
2011–2015
El convidat 
2010–2015
Barcelona, nit d'hivern
Romance
2015
Kubala, Moreno i Manchón 
Comedy, Drama
2012–2014
A escena 
News
2009–2013
Vespre a la 2 
News, Talk-Show
2013–
La meva 
Documentary
2013
TeleMonegal 
2003–2013
Jo què sé! 
Talk-Show
2010–2013
Àrtic 
Talk-Show
2013–
Continuarà... 
News
1996–2013
No me la puc treure del cap 
Music
2010–2012
Banda ampla 
2009–2012
Orson West 
2012
Historias robadas 
Drama
2012
Hospital Central 
Action, Adventure, Drama
2000–2012
Mestres 
2012
Crematorio
Drama
2011
Memòries de la tele 
News
2007–2011
Tvist 
News
2005–2011
La sagrada família 
Comedy
2010–2011
Urte berri on, amona!
Comedy
2011
La salut al cistell 
2009–2010
El club 
Talk-Show
2004–2009
Sexes en guerra 
2009
Connexió Barcelona 
News
2009–
La tarda 
2005–2009
Sala 33 
Talk-Show
2009–
Siempre hay tiempo 
2009
El cor de la ciutat 
Drama
2000–2009
Elles et moi 
Drama
2008
(S)avis 
2008–
La nit al dia 
News
2002–2008
Cartelera 
1994–2008
Qui els va parir! 
2008
Sis a traïció 
Game-Show
2005–2008
Senyores i senyors 
2004–2007
El orfanato
Drama, Fantasy, Horror
2007
Amics, coneguts i saludats 
Talk-Show
2006–2007
La rentadora 
2006–2007
Polònia 
Comedy
2006–
Mariposa negra
Drama
2006
L'entrevista 
1996–2006
L'estiu en directe 
2005
Bon dia, Catalunya 
1992–2004
Mala uva 
Comedy
2004
Els matins a TV3 
2004–
Alguna pregunta més? 
Comedy
2004–
El meu avi 
Documentary
2001–2004
La columna 
Family
2000–2004
Fes-t'ho mirar! 
Talk-Show
2001–2002
Cuéntame 
Comedy, Drama, Romance
2001–
Nit d'arts 
Music
1998–2001
Laberint d'ombres 
Drama
1998–2000
La cosa nostra 
Comedy, Talk-Show
1999–2000
Paral·lel 
Talk-Show
1997–1999
Fem 40 anys 
1999
Avisa'ns quan arribi el 2000 
Talk-Show
1997–1999
Nit en blanc 
Talk-Show
1999–
Estació d'enllaç 
Drama
1994–1999
La ciudad de los prodigios 
Drama
1999
En directe, Mari Pau 
Talk-Show
1998–
Dones d'aigua 
Drama
1997–1998
Oh, Espanya! 
Comedy
1996–1997
Sitges 
Drama, Romance
1996–1997
Carreteras secundarias
Adventure, Drama, Romance
1997
Tu nombre envenena mis sueños
Drama, Romance, Thriller
1996
La Lloll 
Comedy
1993–1996
Secrets de família 
Drama
1995
Vox populi 
1994–
La tarda és nostra 
Talk-Show
1994
Oh! Europa 
Comedy
1994
Com a casa 
1989–1992
La Granja, menjars casolans 
Drama
1989–1992
Teatre 
Drama
1982–1990
Qui? 
Crime
1990
Mag magazine 
News
1988–1989
13 x 13 
Drama
1987–1989
La claror daurada 
Comedy, Drama
1989
Àngel Casas Show 
Music, Talk-Show
1984–1988
A dos de cinc, te o cafè? 
Talk-Show
1988
Terenci a la fresca 
Talk-Show
1981–1987
Històries de cara i creu 
1986–1987
Estudio 1 
Drama
1965–1984
Deliciosamente absurdos 
Comedy
1983–1984
La comedia 
Comedy
1983–1984
Misteri 
Mystery
1983
Un encargo original 
Drama
1983–
La rebelión de los pájaros 
Comedy, Drama, Family
1982
Santiago Rusiñol 1861-1931. En el cinquantenari de la seva mort 
1981–
El vicari d'Olot 
Comedy
1981
Ficciones 
Drama
1971–1981
Gran teatre 
1980–1981
Novel·la 
1979–1980
Lletres catalanes 
Drama
1974–1979
Companys, procés a Catalunya 
Biography, Drama, History
1979
Novela 
Drama
1963–1978
Històries obertes 
1978
El teatro 
Comedy, Drama
1970–1978
Teatro Club 
Drama
1976–1978
Taller de comèdies 
Comedy
1975–1977
La saga de los Rius 
Drama
1976–1977
Cambio de sexo
Drama
1977
Autopista A-2-7 
Drama
1977
Hic Digitur Dei 
Comedy, Fantasy
1976
Cuentos y leyendas 
Drama
1968–1976
Original 
Drama
1974–
Hora once 
Comedy, Drama
1968–1974
Teatro catalán 
1964–1974
Sospecha 
Comedy, Drama
1963–1971
Telecomedia de humor 
Comedy
1966–1971
Autores invitados 
Drama
1966–1967
Estudio 3 
Comedy, Drama, Horror
1963–1965
Tierra de fuego
Western
1965
Enigma 
Mystery
1963–1964
Vida de familia 
Drama
1963
Surcos 
Drama
1951
SHARE