Pau Durà

Actor,  49 years old
Biography
Pau Durà lahir pada tahun 1972 di Alcoi, Alacant, Comunitat Valenciana, Spanyol. Dia adalah seorang aktor dan direktur, yang dikenal sebagai Formentera Lady (2018), Praelude (2009) dan El hambre (2013).
SHARE
Filmography
Un mundo normal
Adventure, Drama, Romance
2020
Hache
Crime, Drama, Thriller
2019–
Besos al aire
Comedy, Romance
2021
Toscana 
Comedy
2021
Mentiras
Thriller
2020–
El secreto de Puente Viejo 
Adventure, Drama, Romance
2011–2020
La fossa 
Drama
2020
Merlí 
Comedy, Drama, Romance
2015–2018
Formentera Lady 
Comedy, Drama
2018
Jean-François i el sentit de la vida
Comedy
2018
La zona
Action, Adventure, Crime
2017–2018
Traición 
Drama
2017–2018
Quan arribin els marcians 
Talk-Show
2017–
Divendres 
Talk-Show
2009–2017
El jugador de ajedrez
Drama, History, War
2017
Com si fos ahir 
Drama
2017–
No sé decir adiós
Drama
2017
Cinema 3 
News
1984–2016
El Príncipe 
Action, Adventure, Crime
2014–2016
Historia de nuestro cine 
Talk-Show
2015–
Kubala, Moreno i Manchón 
Comedy, Drama
2012–2014
Los misterios de Laura 
Action, Adventure, Comedy
2009–2014
Reset 
Horror
2014
Tots volem el millor per a ella
Drama
2013
A escena 
News
2009–2013
Àrtic 
Talk-Show
2013–
Infidels 
Drama
2009–2011
Tvist 
News
2005–2011
Ermessenda 
History
2011
Crematorio
Drama
2011
Ventdelplà 
Drama
2005–2010
Hermanos & detectives 
Comedy, Crime, Mystery
2007–2009
El comisario 
Action, Adventure, Crime
1999–2009
Lex 
Comedy, Drama
2008
Cuenta atrás
Action, Adventure, Crime
2007–2008
Fuera de lugar 
Comedy
2008
Singles 
Comedy
2008–
Hay que vivir 
Drama
2007
Tons 
Documentary, Music
2007
Todo está en el aire 
Comedy, Romance
2006
Con dos tacones 
Comedy
2006
7 vidas 
Comedy
1999–2006
Salvador (Puig Antich)
Biography, Drama, History
2006
A ras de suelo 
Drama
2005
Lo + plus 
Talk-Show
1995–2005
Una altra cosa 
Comedy, Talk-Show
2002–2005
Majoria absoluta 
Comedy
2002–2004
Cosas que hacen que la vida valga la pena 
Comedy, Drama
2004
Psico express 
Comedy
2002
Periodistas 
Comedy, Drama, Romance
1998–2002
Plats bruts 
Comedy
1999–2002
Krámpack
Comedy, Drama, Romance
2000
Estació d'enllaç 
Drama
1994–1999
Un banco en el parque
Comedy
1999
Versión española 
News, Talk-Show
1998–
Entre línies 
Documentary
1998–
Corazón de... 
News
1997–
Oh, Espanya! 
Comedy
1996–1997
El joc de viure 
Drama
1997
Rosa, punt i a part 
Drama
1996
¿De parte de quién? 
Comedy
1993–1994
Días de cine 
News
1991–
SHARE