Søren Pilmark

Actor,  66 years old
Biography
Søren Pilmark lahir tanggal 16 Oktober 1955 di Kopenhagen, Denmark seperti Søren Louis Pilmark. Dia aktor dan penulis, dikenal karena lampu berkelap-kelip (2000), PHK (2017) dan departemen Q: sang penjaga kehilangan menyebabkan (2013).
SHARE
Filmography
Vikings
Action, Adventure, Drama
2013–2020
Journal 64
Crime, Mystery, Thriller
2018
Birkebeinerne
Action, Drama, History
2016
Lotto
Comedy
2006
Riget
Comedy, Drama, Fantasy
1994–2022
Atlantic Crossing 
Drama, History, Romance
2020
Selfiestan 
Comedy
2018–
Downsizing 
Drama, Fantasy, Sci-Fi
2017
Mesteren
Drama
2017
Gidseltagningen 
Drama, Thriller
2017–
Den utrolige historie om den kæmpestore pære
Animation
2017
Flaskepost fra P
Crime, Drama, Mystery
2016
Ørkenens Sønner - En Gang Til for Prins Knud 
Comedy
2016
Ø 
Crime, Drama, Thriller
2016
Kampen om tungtvannet
Drama, History, War
2015
Fasandræberne
Crime, Drama, Mystery
2014
Danmark i bedste sendetid 
Documentary
2014–
Tidsrejsen
Adventure, Sci-Fi
2014
Familien Jul
Comedy, Family, Fantasy
2014
Neste Sommer 
Comedy
2014–
1864 
Drama, Fantasy, History
2014
Her er dit liv 
Biography, Reality-TV, Talk-Show
1983–2014
Sorg og glæde
Drama
2013
Badehotellet 
Comedy, Drama
2013–
Kvinden i buret
Crime, Drama, Mystery
2013
Lykke 
Comedy, Drama
2011–2012
Kon-Tiki 
Adventure, Biography, Drama
2012
Ørkenens sønner - Varm luft i canal grande 
Comedy, Family, Music
2012
Forbrydelsen 
Crime, Drama, Mystery
2007–2012
TV!TV!TV! 
News
2011–
Parterapi 
Comedy
2010
Kærestesorger
Drama, Romance
2009
Ved verdens ende
Action, Adventure, Comedy
2009
Reimers 
Talk-Show
2008–
Meyerheim Special 
Biography
2008–
Hvordan vi slipper af med de andre 
Comedy, Drama, Sci-Fi
2007
Til døden os skiller
Comedy, Drama, Romance
2007
Aftenshowet 
News, Talk-Show
2007–
Lysets nøgle 
Family
2007
Mr. Poxycat & Co. 
Comedy
2007–
De unge år: Erik Nietzsche sagaen del 1
Biography, Comedy, Drama
2007
Virus 
Animation
2002–2005
Kongekabale
Thriller
2004
Hit med sangen
Family, Game-Show, Music
2000–2004
Lad de små børn...
Drama
2004
Viva 
2001–2004
Sådan ligger landet 
2004–
De drabbade
Drama, Fantasy, Horror
2003
Rembrandt
Action, Comedy, Crime
2003
Nissernes ø
Family
2003
Skjulte spor 
Crime, Drama, Mystery
2000–2003
Gintberg - var det det? 
Comedy, Talk-Show
2003–
Go' aften Danmark 
News, Talk-Show
2002–
aHA! 
Game-Show
2002–
Kat
Horror, Mystery
2001
Edderkoppen 
Crime, Drama, History
2000
Anna 
Drama
2000
Blinkende lygter
Action, Comedy, Crime
2000
Taxa 
Crime, Drama
1997–1999
Gæt & grimasser 
Comedy, Game-Show
1983–1999
Go' morgen Danmark 
Music, News, Talk-Show
1996–
Rent fup 
Comedy
1996–
Menneskedyret
Drama
1995
Tango for tre 
Comedy, Drama, Romance
1994–
Enten eller - Du bestemmer 
1994–
Roser og persille 
Comedy, Drama, Romance
1993
Gøngehøvdingen 
Drama
1992
Kald mig Liva 
Biography, Drama
1992
Blændet 
Crime
1992
Fup eller fakta 
1966–1991
Camping 
Comedy
1990
To som elsker hinanden 
1988
Peter von Scholten 
Drama
1987
Familien Fab 
Family
1985
Een stor familie 
Comedy
1982–1983
Opfinderkontoret 
Comedy
1982
Krigsdøtre 
1981
Kassen stemmer
Comedy, Crime
1976
Den kære familie 
Comedy, Family
1962
SHARE