Assad Siddique

Actor,  52 years old
Biography
Assad Siddique adalah seorang aktor, dikenal untuk taksi (2011), Hotel setan (1998) dan Izzzat (2005).
SHARE
Filmography
Home for Christmas
Comedy, Drama, Romance
2019–2020
Izzat
Action, Crime, Thriller
2005
En får væra som en er 
Comedy
2019–
Mellem os 
Drama
2019–
Hva vil folk si
Drama
2017
Hotel Cæsar 
Drama
1998–2017
Mammon 
Action, Crime, Mystery
2014–2016
Kampen for tilværelsen
Drama
2014–2015
Okkupert 
Drama, Thriller
2015–
Radioresepsjonen på TV 
Comedy
2010–2014
Karsten og Petra
Family
2013–
Side om side 
Comedy, Family
2013–
Jeg er din
Drama
2013
Popstokk 
Game-Show
2011–2012
Erobreren 
Drama
2012–
Taxi 
Thriller
2011–
Mennesker i solen
Comedy
2011
4-stjerners middag 
Reality-TV
2009–
Honningfellen 
Crime
2008–
Detektivklubben
Family, Fantasy, Mystery
2008–
Andre omgang 
Drama
2007
Kalde føtter 
Comedy
2006
Import-eksport
Comedy, Drama
2005
Midt i smørøyet 
Family
1988–1999
Nytt på nytt 
Talk-Show
1999–
SHARE