Sten Ljunggren

Actor,  82 years old
Biography
Sten Ljunggren lahir tanggal 16 Oktober 1938 di Stockholm, pemegang saham län, Swedia. Dia adalah seorang aktor dan direktur, dikenal untuk bersama-sama (2000), perbatasan (2018) dan Dödspolare (1985). Dia sebelumnya menikah dengan Barbro Oborg.
SHARE
Filmography
Gräns
Crime, Drama, Fantasy
2018
Mirakel 
Drama, Family, Fantasy
2020
Bäckström 
Crime, Drama
2020–
Kurs i självutplåning
Comedy, Drama
2019–
Det som göms i snö 
Crime, Drama, Mystery
2018–
Medan vi lever
Comedy, Drama
2016
Den fjärde mannen 
Drama, Thriller
2014–2015
I nöd eller lust
Comedy
2015
Vi 
Drama
2013
Barna Hedenhös uppfinner julen 
Family
2013
Mig äger ingen
Drama
2013
Wallander 
Crime, Drama, Mystery
2005–2013
Fuck Up 
Comedy, Crime, Drama
2012
Anno 1790 
Crime, Drama, History
2011
Någon annanstans i Sverige 
Comedy, Drama
2011
Fyra år till
Comedy, Drama, Romance
2010
Solsidan 
Comedy, Drama
2010–
Våra vänners liv
Drama
2010
Karaokekungen
Comedy
2009
Oskyldigt dömd
Crime, Drama
2008–2009
Püha Tõnu kiusamine
Drama, Fantasy, Mystery
2009
Maria Wern
Crime, Drama, Thriller
2008–
Der Kommissar und das Meer 
Crime
2007–
Tatt av kvinnen
Comedy, Drama, Romance
2007
Gynekologen i Askim 
Drama
2007–
Ett gott parti 
Comedy
2007–
Sanningen om Marika 
Thriller
2007–
Underbara älskade
Drama
2006
Mäklarna 
Comedy, Drama
2006
Desmond & träskpatraskfällan
Animation
2006
Pistvakt 
Comedy, Drama, Family
2005
God morgon alla barn
Drama
2005
Graven
Crime, Mystery, Thriller
2004–2005
Lite som du 
Comedy
2005–
Linné och hans apostlar
Biography, Drama
2004–2005
Hey Baberiba 
Comedy
2005–
Den sista trippen 
Romance
2005
Lasermannen
Biography, Crime, Drama
2005
Den utvalde
Crime, Thriller
2005
c/o Segemyhr 
Comedy
1998–2004
Kommissarie Winter
Crime, Thriller
2001–2004
Populärmusik från Vittula
Comedy, Drama
2004
Lilla Jönssonligan på kollo 
Family, Comedy
2004
Ramona 
Drama, Thriller, Mystery
2003
Söndagsöppet 
Talk-Show
1990–2003
De drabbade
Drama, Fantasy, Horror
2003
Järnvägshotellet 
Crime, Drama
2003
Rederiet 
Drama
1992–2002
Trio 
2001
Anderssons älskarinna 
Drama
2001
Pistvakt - en vintersaga 
Comedy, Drama
1998–2000
Tillsammans
Comedy, Drama, Romance
2000
Skärgårdsdoktorn 
Drama
1997–2000
Brott§våg 
Crime
2000
Raymond - sju resor värre 
1999
Hälsoresan - En smal film av stor vikt
Comedy
1999
Mitt i livet 
Comedy
1999–
Dödlig drift
Thriller
1999
Svenska hjärtan 
Drama
1987–1998
Detta har hänt 
Comedy
1996–1998
Beck 
Crime, Mystery, Thriller
1997–
Sent I Augusti 
Drama
1997
Kenny Starfighter 
Action, Adventure, Comedy
1997–
Svensson Svensson - Filmen 
Comedy
1997
Snoken 
Crime, Drama
1993–1997
OP7 
1997–
Lotta på Bråkmakargatan 
Comedy, Family
1995–1996
Att stjäla en tjuv 
Comedy, Crime, Romance
1996
The Disappearance of Finbar 
Drama, Mystery
1996
Ellinors bröllop
Romance
1996
Harry och Sonja
Comedy
1996
Som löven i Vallombrosa 
Drama
1995
Frihetens skugga 
Thriller
1994–
Pillertrillaren 
Comedy, Romance, Thriller
1994
Zorn 
Biography, Drama
1994
Den vite riddaren 
Crime, Thriller
1994
Fredrikssons fabrikk 
Comedy
1990–1993
Den gråtande ministern 
Drama, Romance, Thriller
1993
Rosenbaum
Crime, Drama
1993
Lotta 2 - Lotta flyttar hemifrån
Comedy, Family
1993
Blueprint
Mystery, Thriller
1992
'Harry Lund' lägger näsan i blöt! 
Comedy, Thriller
1991
1628 eller Regalskeppet Wasans uppbyggnad och undergång 
Comedy, History, War
1991
Den goda viljan
Biography, Drama, Romance
1991
Tre kärlekar 
Drama
1989–1991
PTV - Penetrerings-TV 
Comedy
1991
S*M*A*S*H 
Comedy, Sport
1990
Sparvöga 
Drama
1989
Enkel resa 
Comedy, Crime
1988
Träpatronerna 
Drama
1984–1988
Stoft och skugga 
Crime, Mystery
1988
SOS 
Comedy
1988
Nionde kompaniet 
Comedy
1987
Hövdingen 
Sport
1986–
Morrhår & ärtor 
Comedy
1986
Dödspolare 
Comedy, Thriller
1985
Polisen som vägrade ge upp 
Crime
1984–
Jönssonligan får guldfeber
Comedy, Crime
1984
Nilla 
Drama
1983
Kalabaliken i Bender 
Comedy, Drama, War
1983
Flygande service 
Comedy
1982–1983
Målaren 
Documentary
1982
Skulden
Thriller
1982
Vi ses på Bråddvaj 
Comedy
1982
Stjärnhuset 
Family
1981–
Mor gifter sig 
Drama
1979–1980
Lyftet
Drama
1978
Strandvaskeren 
Crime
1978
Lära för livet 
1977
Hammarstads BK 
Comedy, Drama
1977–
Gyllene år 
Drama
1975–
Den byxlöse äventyraren 
Adventure
1971–
SHARE