Jan Gunnar Røise

Biografi

September 24, 1975

Actor

Jan Gunnar Røise lahir tanggal 24 September 1975 di Eidsvoll, Norwegia. Dia adalah seorang aktor dan komposer, dikenal untuk hal (2011), Mammon (2014) dan En helt vanlig dag på jobben (2010).

BERMAIN PADA

Out Stealing Horses
7/10    Drama, Mystery
Barn
7/10    Drama
Wisting
7/10    Crime
The Oslo Killing
8/10    Crime, Documentary

Filmografi

Aktor (40)
Out Stealing Horses (Drama, Mystery)
2019
Barn (Drama)
2019
The Oslo Killing (Documentary, Crime)
2019
Wisting (Crime)
2019–
Tango  (Comedy)
Livstid 
2020–
Tunnelen  (Thriller)
2019
Askeladden - I Soria Moria slott  (Adventure, Fantasy)
2019
Hva vil folk si (Drama)
2017
ZombieLars  (Comedy, Drama)
2017–
Løvekvinnen (Drama)
2016
Meglerne  (Comedy, Drama)
2014–
Kraftidioten (Action, Crime, Drama)
2014
Lilyhammer  (Comedy, Crime, Drama)
2012–2014
A Swan Lake  (Music)
2014
Mammon  (Action, Crime, Mystery)
2014–
Side om side  (Comedy)
2013–
Som du ser meg (Comedy, Drama)
2012
I kveld med YLVIS  (Comedy, Talk-Show)
2011–
Knerten i knipe (Family)
2011
The Thing  (Horror, Mystery, Sci-Fi)
2011
En helt vanlig dag på jobben  (Biography, Comedy, Drama)
2010
Knerten gifter seg (Adventure, Comedy, Family)
2010
En ganske snill mann (Comedy, Crime, Drama)
2010
Knerten  (Adventure, Comedy, Family)
2009
Julenatt i Blåfjell (Adventure, Family, Fantasy)
2009
Lønsj (Drama)
2008
Den siste revejakta (Comedy, Crime, Drama)
2008
Svein og rotta (Family)
2006
Gymnaslærer Pedersen (Drama)
2006
Thomas Hylland Eriksen og historien om origamijenta (Comedy, Drama)
2005
Skolen  (Drama)
2004–2005
37 og et halvt (Drama, Comedy)
2005
Hawaii, Oslo  (Drama)
2004
Uti vår hage  (Comedy)
2003–
Lille frk Norge (Family, Horror)
2003
Salmer fra kjøkkenet (Comedy, Drama)
2003
Store studio  (Comedy, Music, Talk-Show)
2002–
De 7 dødssyndene (Drama)
2000
Først & sist  (Music, Talk-Show)
1998–

Aktor terkait

Tinggalkan Balasan

Tinggalkan Balasan